Samarbeid og Microsoft Teams-funksjoner

Varsler og Microsoft Teams-integrasjon

Q streber etter å tilby en omfattende plattform som adresserer alle aspekter ved å drive en organisasjon, inkludert daglig kommunikasjon. For å oppnå dette, har Q integrert varslingsfunksjonalitet og tilbyr Microsoft Teams-integrasjon for bedriftskunder.

Varsler

For å holde brukere informert om oppdateringer, frister og annen viktig informasjon, har Q et robust varslingssystem. Denne funksjonen sikrer at brukerne mottar rettidige varsler for viktige hendelser, som nye oppdrag, kommende frister eller oppdateringer om oppgaveprogresjon.

Varsler kan tilpasses for å passe individuelle preferanser, slik at brukerne kan holde seg informert uten å bli overveldet av irrelevante opplysninger.

Microsoft Teams-integrasjon for bedriftskunder

Q inkluderer integrasjonsalternativer med Office 365 for våre bedriftskunder. Dype integrasjoner med Sharepoint lar deg importere og eksportere dokumenter fra Q, samt holde dem synkronisert på tvers av de to plattformene.

Det er enkelt å legge til et Teams-møte i saken, og du kan trekke inn lyd- eller videofiler som vedlegg hvis det er nødvendig for dokumentasjonsformål.

Aktiviteter kan legges til i din Office-kalender.

Qs integrerte varsler og Microsoft Teams-integrasjonsfunksjoner demonstrerer dets engasjement for å tilby en omfattende plattform for å administrere alle aspekter av en organisasjon, inkludert daglig kommunikasjon. Ved å tilby sømløse kommunikasjons- og samarbeidsverktøy gir Q organisasjoner muligheten til å arbeide mer effektivt, holde seg informert og oppnå sine mål mer effektivt.