Tilgjengelige Integrasjoner

Plattformen vår integreres sømløst med Office 365, NOARK5, Single Sign-On (SSO) og andre nøkkelsystemer, noe som forbedrer brukeropplevelsen og produktiviteten. Ved å støtte disse integrasjonene, sikrer vi kompatibilitet, effektivitet og tilgjengelighet, og muliggjør at brukere enkelt kan utnytte kjente verktøy og arbeidsflyter innenfor vårt økosystem.

Microsoft Office 365

Sharepoint

Vi støtter import og eksport til Sharepoint, inkludert kontinuerlig synkronisering av filer.

Dette lar deg jobbe med dokumenter i Q og holde den nyeste versjonen synkronisert til et delt kjøre.

Du kan også trekke inn filer fra Sharepoint, og Q vil automatisk oppdage endringer i filen og synkronisere den nyeste versjonen fra Sharepoint til Q.

Kalender

Våre aktivitetskalendere kan synkroniseres med Office 365, noe som gjør at aktiviteter som er opprettet i Q kan spores i din vanlige Office 365-kalender.

Microsoft Teams

Legg til et Microsoft Teams-møte til en sak i Q og importer lyd og video som et valgfritt vedlegg til saken.

Noark5

Vi støtter synkronisering av dokumenter i Q til Noark5 for brukere som krever arkivering av endringer gjort i dokumenter i Q.

Enkel pålogging (SSO) via Oauth 2

For bedriftsbrukere støtter vi enkel pålogging ved bruk av Oauth 2, noe som lar deg få full kontroll over innloggingsautentiseringsmekanismen ved å implementere det sikkerhetsnivået organisasjonen din krever.

LDAP og Microsoft Graph

Active Directory

Vi støtter Active Directory via LDAP-protokollen og kan synkronisere organisatorisk hierarki og brukere fra enhver LDAP-kompatibel server.

Microsoft Graph

Vi støtter synkronisering av brukere ved bruk av Microsoft Graph API som tilbys av Microsoft for deres Azure-kunder.