Q-veien

Om oss

Vi liker å tro at 20 års erfaring har gjort oss ganske gode.

Q har blitt utviklet gjennom 20 års kontinuerlig tilbakemelding og forbedringer fra våre kunder. De av oss som jobber med Q tror alltid at vi kan bli bedre, og det motiverer oss til å lære enda mer fra våre kunders bruk.

Dette har gjort det mulig for oss å tilpasse verktøyene til å løse virkelige problemer, ikke bare hypotetiske problemer som vi tror kundene våre kan møte.

Gjennom årene har Q blitt et omfattende verktøy som gir våre kunder solid beslutningsstøtte basert på fakta gjennom tydelige grafer, ekspertise og erfaring.

Målet vårt er å gjøre tilgangen til høykvalitets programvare enkel og rimelig.

Hva vi bringer

En partner for din bedrift

Hos Q selger vi ikke programvare vi ikke selv bruker. Vi driver vår egen virksomhet med vår egen programvare. Vi tror helhjertet på at du ikke bør selge det du ikke bruker.

Vår programvare er i kontinuerlig utvikling med nye funksjoner og feilrettinger som stadig rulles ut, men som lar kundene velge hva de ønsker å bruke. Dette lar kundene unngå det tradisjonelle problemet med uønsket programvaretilvekst over tid, slik at de kan mestre grunnleggende og deretter legge til nye tilgjengelige funksjoner etter hvert som behovene deres utvides.

En pragmatisk tilnærming

Q vil ikke selge deg det du ikke trenger. Vi samarbeider tett med deg som kunde for å fastslå dine behov og hva som kan fungere innenfor din budsjettramme. Som et privat selskap fokuserer vi på langsiktige forhold til våre kunder, og med over 20 års erfaring i bransjen mener vi at vi kan regnes med å levere.

Innføring av teknologi gjøres når det gir produktivitetsfordeler for våre kunder og oss selv.

Per 2024 har vi investert i noen AI-funksjoner for å tillate kunden å automatisk generere spørreskjemaer og lage sammendrag av dokumenter samt meldinger som er lagt inn i systemet.